SURE TO TOURISM

Rezultatele proiectului

IO1: Crearea cardului de abilități digitale / Dezvoltarea curriculumului de formare

Va fi dezvoltat un set de abilități (Digital Skill Card) care se concentrează pe domeniile de sustenabilitate pentru IMM-urile din sectorul turismului. Fișa digitală de abilități va descrie modulele de curs care sunt așteptate la un anumit nivel de abilități. Materialele de curs existente vor fi revizuite și analizate și va fi compilat un set de abilități. Curriculum-ul de formare oferă o imagine de ansamblu detaliată asupra fiecăruia dintre modulele oferite în timpul cursului. Pentru fiecare dintre module poate fi găsită o descriere a conținutului, a obiectivelor și a numărului de lecții, care permite grupului țintă să decidă dacă urmează sau nu un modul special de curs. Se poate spune că curriculumul de formare este rezultatul consecvent al creării cardului de abilități digitale.

IO2: Dezvoltarea, Instalarea și Administrarea Platformei de eLearning

Proiectarea și instalarea unei platforme Open eLearning, care include: – Instalarea și managementul platformei Open eLearning. – Crearea mai multor roluri de utilizator pe platformă. – Proiectarea structurilor de cursuri electronice. – Posibilitatea de a trimite comentarii de la utilizatorii platformei.

IO3: SU.RE la Turism - Pachet de formare

Colectare de instrumente și cunoștințe privind competențele cheie de care au nevoie antreprenorii care activează în sectorul IMM-urilor, pentru a crește indicele de pregătire digitală al afacerilor și pentru a se armoniza cu standardele moderne. Se va adresa beneficiarului final al proiectului: antreprenori de afaceri mici și mijlocii și viitori antreprenori. Pachetul va consta din module și va fi dezvoltat într-un mediu de învățare deschis. Rezultatele vor fi un mix de metodologii în sustenabilitate în formarea în turism: o combinație de cursuri teoretice, activități practice, instrumente de evaluare, experiențe practice etc.