SURE TO TOURISM

Резултати пројекта

ИО1: Креирање картице дигиталних вештина / развој курикулума обуке

Биће развијен сет вештина (Дигитална картица вештина) који се фокусира на области одрживости за МСП у сектору туризма. Дигитална картица вештина ће описати модуле курса који се очекују на одређеном нивоу вештине. Постојећи материјали за курс ће бити прегледани и анализирани и скуп вештина ће бити састављен. Наставни план и програм обуке пружа детаљан преглед сваког од модула који се нуде током курса. За сваки од модула може се пронаћи опис садржаја, циљева и броја часова који омогућавају циљној групи да одлучи да ли ће похађати посебан модул курса или не. Може се рећи да је курикулум обуке консеквентни резултат креирања дигиталне картице вештина.

ИО2: Развој, инсталација и администрација платформе за еЛеарнинг

Дизајн и инсталација Опен еЛеарнинг платформе, која укључује: – Инсталацију и управљање Отвореном платформом за еЛеарнинг. – Креирање више корисничких улога на платформи. – Дизајн структуре е-курсева. – Могућност подношења коментара корисника платформе.

ИО3: СУ.РЕ то Тоурисм - Пакет обуке

Збирка алата и знања о кључним вештинама потребним предузетницима који послују у сектору МСП, како би повећали индекс дигиталне спремности предузећа и ускладили са савременим стандардима. Биће упућена крајњем кориснику пројекта: малим и средњим предузетницима и будућим предузетницима. Пакет ће се састојати од модула и биће развијен у отвореном окружењу за учење. Резултати ће бити мешавина методологија одрживости у туристичкој обуци: комбинација теоријских курсева, практичних активности, алата за процену, практичних искустава, итд.

ИО4: Алат за самопроцену одрживости

Развој онлајн интерактивног алата за мала и средња предузећа у сектору туризма који ће укључивати следеће процесе (алатке): – Алат за самопроцену одрживости – Генератор мапирања ресурса – Алат за генерисање идеја.